D.A.D.

Vi lukker ”Nakskov Open Air 2022” med mere end et brag, når D.A.D (Disneyland After Dark) går på scenen kl. 2200 på den store scene. Det var vores ambition da vi satte skibet i søen, omkring Nakskov Open Air, at det var med et Danmarks bedste rockbands igennem tiderne på scenen, og det er vi selvfølgelig mere end glade for at kunne lykkedes.

D.A.D. debuterede med albummet ”Call Of The Wild” i 1986, og hvor danskerne for første gang fik bekendtskab med det velklingende ”ko-rock”, og hvor blandt andet titelnummeret, samt ”It´s after Dark” blev nogle af de fremtrædende hits.

Det helt store gennembrud kom dog i 1989 med albummet ”No Fuel Left For The Pilgrims”, og hvor D.A.D, også fik sit internationale gennembrud, med blandt de helt store hits som ”Sleeping my day away”, og Bad Graziness.

 

Siden da har D.A.D., manifesteret sig som et godt og solidt rockband, og som et af de største i dansk musikhistorie. Selvom bandet i perioder har ligget stille, så er de her godt over 35 år efter første pladeudgivelse, stadig mere end ”Still going strong”, hvilket de i den grad bekræftede, da de i maj 2021 gæstede Nakskov Idrætscenter til en total udsolgt koncert. På dette tidspunkt var det 22 år siden, at de sidst gæstede Nakskov. Nu er de blot er år efter tilbage, og vi glæder os helt vildt.