Danser med drenge

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands, med  13 udgivet albums og fire danske Grammy-nomineringer i baggagen. 

Siden 1993 har de spillet over 700 koncerter, og Danser med drenge har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er blandt andet ‘Hvor længe vil du ydmyge dig?’ – ‘Aldrig undvære dig’ – ‘Er der nogen i himlen?’ – ‘En dejlig morgen’ – ‘Tag godt imod ham’ – ‘Grib chancen’ – ‘Kære Lillesøster’ og ‘Griber du mig når jeg falder?’

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup’s tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder.

Vi glæder os til at se Danser med drenge på scenen ved ”Nakskov Open Air”, og er sikker på at det stærkt rutinerede band vil skabe en musikalsk fest og på pinsesolen til mere end at danse.